Best Sellers


Start med vores bedst sælgende produkter eller du kan også se alle vores produkter.


SE ALLE

Pakker


Vi har samlet vores bedst sælgende produkter i pakker, så du kan få en endnu bedre pris.


SE PAKKER

Privatlivspolitik

PRIVATLIVSPOLITIK

Når du besøger www.dynello.com den besøgendes browser registreres sammen med det anvendte operativsystem, den oprindelige vært og de websider, som den besøgende vælger at få adgang til. Det er den opgave, som vores cookies tager sig af for os. De indsamlede data vil blive brugt til at indsamle statistik om vores besøgende på vores websted, men dataene vil ikke kunne identificere dig som besøgende som person.

Dynello IVS står bag www.dynello.com og respekterer fuldt ud alle aspekter af hemmeligholdelse af dine personlige oplysninger, som afgives online, og vi er også opmærksomme på behovet for korrekt beskyttelse og korrekt håndtering af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Vi beder dig venligst om ikke at bruge vores websted, hvis du ikke kan acceptere vores privatlivspolitik.

Personoplysninger dækker alle oplysninger, som kan bruges til at identificere en person, herunder og ikke begrænset til den enkeltes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører personens private bopæl eller arbejdsplads.

Du kan sagtens besøge vores websted uden nogensinde at skulle aflevere personlige oplysninger om dig selv.

I forbindelse med markedsføring af vores produkter fra vores online webshop, sender vi tilbud til de kunder, som ønsker at modtage disse e-mails. For at kunne gøre dette registrerer vi dit navn og din e-mail. Hver gang du modtager en markedsføringsmail fra os, har du muligheden for og retten til at afmelde dig fra vores mailingliste. Hvis du gør det, sletter vi dine personlige oplysninger, og vi vil ikke kunne optage dig på vores mailingliste igen. Du skal selv tilmelde dig igen, hvis du igen ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Hvis du køber produkter hos os via vores webshop, registrerer vi dit navn, e-mail, telefonnummer, adresse, postnummer og by. Vi bruger dette for at kunne gennemføre din bestilling hos os og for at kunne sende dig ordrebekræftelser og din endelige faktura. Vi opbevarer ikke dine oplysninger længere end hvad anden lovgivning kræver af os.

Vi sælger ikke og vil ikke sælge nogen af dine personlige oplysninger til nogen tredjepart - herunder dit navn, adresse, e-mailadresse eller kreditkortoplysninger. Vi ønsker at tjene og bevare din tillid, og vi mener, at dette er helt afgørende for at gøre det.

Vi deler dog relevante data med følgende kategorier af virksomheder, som er vigtige for at kunne levere vores tjenester:

  • Selskaber, der er involveret i gennemførelsen af din ordre; såsom udbydere af betalingstjenester, kundeserviceapplikationer, vores lager og deres medarbejdere samt leveringsfirmaer.
  • Professionelle tjenesteudbydere; såsom marketingbureauer, reklamepartnere og webhosts, der hjælper os med at drive vores forretning.
  • Kreditoplysningsbureauer, retshåndhævende myndigheder og agenturer til forebyggelse af svig, så vi kan hjælpe med at bekæmpe svig.

Vi kan give tredjeparter aggregerede, men anonymiserede oplysninger og analyser om vores kunder.

Generelt vil Dynello IVS følge lovgivningen for at beskytte de personlige oplysninger, der behandles.

Som privatkunde hos Dynello IVS har du ret til:

  • Ret til at modtage information om behandling af dine personoplysninger.
  • Ret til indsigt i dine personlige oplysninger.
  • Ret til at få rettet uretmæssige personoplysninger.
  • Ret til at få slettet dine personoplysninger.
  • Ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.

Hvis du ønsker at gøre brug af disse rettigheder, er du velkommen til at kontakte Dynello IVS via e-mail på mail@dynello.com

Hvis du føler dig forkert behandlet hos Dynello IVS i forhold til dine personoplysninger, kan du henvende dig til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, Danmark, hvis du ønsker at klage.

Vi gør hos Dynello IVS opmærksom på, at andre love og regler end GDPR har indflydelse på, hvor længe vi skal opbevare dine personoplysninger.

Vi forbeholder os ret til at ændre denne privatlivspolitik til enhver tid, så læs den venligst ofte.

COOKIES

Vi bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer, til at levere funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores websted med vores partnere inden for sociale medier, annoncering og analyse, som kan kombinere dem med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du giver dit samtykke til vores cookies, vores privatlivspolitik og vilkår og betingelser, hvis du fortsætter med at bruge vores websted.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.dynello.com

SÅDAN UNDGÅR COOKIES

Du kan altid vælge at fravælge og slette dine cookies fra din computer eller andre enheder ved at ændre dine browserindstillinger. Dette giver dig mulighed for at afvise brugen af cookies, men vær opmærksom på, at hvis du vælger at deaktivere cookies, mens du bruger vores hjemmeside, vil det have en indvirkning på din shoppingoplevelse.

Søg